Вбивство херсонського блогера: кров може бути на руках Стремоусова

Гучне вбивство відомого херсонського блогера Валерія Кулешова обговорюють вже третій день. В ході цих обговорень з’являється багато версій того що сталося. Інколи фантастичних, а інколи дуже і дуже реальних.

Отже, що ми знаємо?

Валерія Кулешова вбили біля власного під’їзду 20 квітня. В блогера, який сідав у власне авто, випустили автоматну чергу. Помер він на місці.

Відразу херсонська публіка розділилася на два табори: тих хто вірить у те, що Валерій Кулешов був проросійським діячем, за що і помер від рук української ДРГ, і тих, хто вважає це брехнею, а померлого патріотом України.

Ми не пристанемо на бік жодного з таборів, а розкажем вам те, що знаємо. Свої дві версії того, що сталося.

Версія перша. Валерія Кулешова замовив Кирило Стремоусов. Не поспішайте закривати цей матеріал із криком «брєд». Дочитайте.

Те, що Кулешов багато років працював в команді із Стремоусовим не знає у Херсоні хіба що сліпий та глухий. Вони активно працювали над спільними проєктами до війни, і активізували спільну роботу після нападу Росії.

Коли Херсон захопили росіяни, Кирило Стремоусов став видним діячом «Комітету спасіння Херсонщини», а Валерій Кулешов став відомим волонтером, який почав роздавати херсонцям продукти та ліки.

Валерій, який до війни не платив аліменти та мав борги перед кількома кредитними спілками, отримав змогу купувати і роздавати недешеві продукти та препарати.

Пояснював він це допомогою якихось «друзів». Але, хто ці люди ніхто не розумів. А друзі ці, у патріота-волонтера були ті ж самі, що і у ватніка Стремоусова.

Ці «друзі» привозили велику кількість продуктів і давали гроші на купівлю того, чого не вистачало. Російських грошей, звісно. І на ґрунті розподілу цих грошей у Кирила та Валерій почався великий конфлікт.

Зараз важко казати, хто в кого вкрав гроші та гуманітарку, але нам відомо від друзів Валерія, що він в останні дні свого короткого життя був дуже нервовим і навіть переляканим. А деяким близьким людям Кулешов казав, що переживає за своє житте, і хоче виїхати в Одесу. Не встиг.

Версія друга: Кулешова замовив Стас Макєєвський.

Отут можете вже закривати статтю. Якщо ви не знаєте хто такий Віктор Анастасов, то далі ви нічого не зрозумієте.

В тусовці місцевих кримінальних та напівкримінальних елементів, всім було відомо, що Кулешов представляв інтереси Анастасова, на прізвисько Макєєвський у регіоні.

Він допомагав висвітлювати у потрібному ключі рейдерські захоплення полів та незаконний покіс чужого врожаю. Допомагав пояснювати мешканцям регіону, що Стас не захоплює чуже майно, а «забирає своє». Аудиторія вірила Валерію.

І зрозуміло, що Валерій Кулешов знав про всі махінації Стаса. Останній же не дуже любить, коли свідки живі. Доведено дивним «самогубством» Ніджата Куртаметова який працював на Стаса Макєєвського, а потім вчинив самогубство. Перерізавши собі горлянку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


Срок проверки reCAPTCHA истек. Перезагрузите страницу.